Glasservice Glasservice

Joosten Verf & Wand
Van Merheimstraat 1 - 5
5282 NE Boxtel

tel: 0411-672538
fax: 0411-682463

e-mail: info@joostenboxtel.nl

 

 

Glaszetter Best

Heeft u iets te uitbundig in uw tuin gespeeld met als gevolg een kapot raam? Of heeft u wellicht de indruk dat het tocht in huis? Het gevoel dat het raam niet optimaal geplaatst is? Schakel Joosten Boxtel in! Als glaszetter in de omgeving van Best kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onze glasservice. Ons glasreparatiebedrijf heeft al vele jaren ervaring en glas geplaatst bij onder andere:

  • - Particulieren;
  • - Woningbouwverenigingen;
  • - Winkels;
  • - De industrie.

Glasschadeherstel

Joosten Boxtel staat voor een snel herstel van uw glasschade op een professionele manier. Wij leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat u zonder zorgen zit na het plaatsen van het glas. Heeft u de beschikking over een aparte woning? Een vernieuwde of juist verouderde bouwstijl? Joosten Boxtel vindt een glasoplossing voor elk type kozijn, raam of deur. Wij veren op van een complex vraagstuk en bieden oplossingen op maat!

Dé glasspecialist in de regio Best!

Het plaatsen van glaswerk is specialistisch werk. Het is van belang dat u hiervoor een specialist inschakelt die weet wat het doet. Bij Joosten Boxtel kunt u vertrouwen op een partner die al voor meer dan 110 jaar glas plaatst. Wij hebben een reputatie hoog te houden en nemen daarom alleen genoegen met het beste! Om u te ontzorgen nemen wij uiteraard contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Geen omkijken, wij nemen alle zorgen uit uw handen weg.

Twijfelt u om de klus zelf te klaren? Wij raden aan om dit uitsluitend te laten uitvoeren door echte experts. Joosten Boxtel kent voor elk kozijn, raam of deur een passende glas-isolatieoplossing, ongeacht de bouwstijl of leeftijd van de woning. Wij leveren maatwerk waar andere bedrijven afhaken!

Direct in contact

Wilt u weten wat Joosten Boxtel voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om de situatie te bekijken. Joosten Boxtel: dé glaszetter in regio Best!

Ook voor schilderwerken kunt u Joosten Boxtel inschakelen. Wilt u wellicht zelf de handjes uitsteken bij een project? Bij onze winkel in Boxtel vindt u alle spullen voor de verfraaiing van uw huis. U kunt dan denken aan verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen