Schilderwerken Schilderwerken
Schilderwerken
Schilderwerken Onderhoudswerk snel en professioneel geklaard.
Huisschilderplan Voor mensen die kiezen
voor gemak.
Wandafwerking Behangen
en stucadoren
Timmerwerken Klein timmerwerk en houtrotreparatie

Schildersbedrijf Joosten: verf voor elke wand

Iemand nodig voor uw schilderwerken? Joosten Boxtel reist als schildersbedrijf door heel de omgeving Eindhoven om elke wand waar nodig van verf te voorzien. We komen daarom ook graag bij u langs! Wat voor schilderwerk er ook gedaan moet worden: Schildersbedrijf Joosten Boxtel zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk verf op elke nodige wand zit.

Meer dan schilderwerken

Wat u mag verwachten van Joosten Boxtel als schildersbedrijf? Een complete schildersservice, zo uitgebreid als u het zelf wilt. U staat voorop. Heeft u bijvoorbeeld een pand ouder dan vijftien jaar dat bestemd is voor permanente woning? Dan berekenen wij, i.p.v. 21% BTW, het lage tarief van 6%.

Joosten Boxtel denkt mee over uw onderhoud

Naast enkel het verzorgen van schilderwerken, denk Joosten graag met u mee over onderhoud. Zo is het onderhoud van een pand als bedrijf soms lastig te overzien. Daarom maken wij voor u een meer-jaren onderhoudsschema. Zo weet u precies wanneer wat moet gebeuren. Van schilderwerken, tot wandafwerking, tot timmerwerken.

Vragen over schilderwerken?

Direct een offerte aanvragen? Of wilt u meer informatie over de schilderwerken en onderhoudsplannen van schildersbedrijf Joosten Boxtel? Dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen.