Schilderwerken Schilderwerken
Schilderwerken
Schilderwerken Onderhoudswerk snel en professioneel geklaard.
Huisschilderplan Voor mensen die kiezen
voor gemak.
Wandafwerking Behangen
en stucadoren
Timmerwerken Klein timmerwerk en houtrotreparatie

Timmerwerken

Bij Joosten kunt u altijd terecht voor:

Klein timmerwerk

Naast onze schilder werkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in klein timmerwerk. Denk hierbij aan sloten vervangen, bevestigen van hang en sluitwerk, bevestigen van deurbeslag en scharnieren vervangen. Een slot vervangen is voor ons een simpele klus. Of het om een cilinderslot of om andere sloten gaat, wij nemen de klus voor u uit handen.

Houtrot repareren

Heeft u last van houtrot? Het is mogelijk om tijdelijk houtrot tegen te gaan met een houtrotvuller. Houtrot repareren kan een lastig klus zijn, ons advies is om professionals als ons in te schakelen voor houtrotreparatie. Wij zorgen dat het houtrot op een professionele en deskundige wijze wordt verwijderd. Houtrot is meestal goed te herkennen maar vaak bevindt zich onder de zichtbare plek ook houtrot onder de verflaag. Wij beschikken over alle juiste middelen om uw kozijnen spoedig te herstellen.

Vloercoating

Voor zowel bedrijven als voor particulieren leveren wij vloercoating. De dunne kunststof toplaag wordt over een bestaande vloer aangebracht. Hierdoor is de vloer stofvrij en zeer gemakkelijk te onderhouden. De coating is leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Vloercoating is onder andere geschikt voor een betonvloer, garagevloer en vloeren van fabriekshallen, showrooms, kantoren en winkels.

Garagevloer coating

De coating geeft de garagevloer een schone, nette afwerking. Met deze coating is de vloer bestand tegen vet,olie, benzine en andere chemicaliƫn. De coating is slijt, kras en stootvast waardoor uw garagevloer er jaren mooi uit blijft zien. De vloer is gemakkelijk te reinigen.

Bel voor een afspraak om offerte te komen maken naar 0411-672538, of e-mail ons op info@joostenboxtel.nl .

 

Voor schoonmaakwerk kunt u terecht bij ADG & De Water.

Merken

 

Sigma Coatings Sikkens Wijzonol