Schilderwerken Schilderwerken
Schilderwerken
Schilderwerken Onderhoudswerk snel en professioneel geklaard.
Huisschilderplan Voor mensen die kiezen
voor gemak.
Wandafwerking Behangen
en stucadoren
Timmerwerken Klein timmerwerk en houtrotreparatie

Timmerwerken en houtreparatie.

Als u bij Joosten Boxtel een prijsopgave voor het schilderwerk aanvraagt, dan zit in de offerte geen houtrotreparatie.                 Een houtrot kan er onschuldig uit zien, maar meestal is het houtwerk veel verder aangetast als dat je ziet.                                   Om de werkelijke omvang ervan te bepalen moet er met een priem op diverse plaatsen geprikt worden en daar zit u een opdrachtgever vaak niet op te wachten.                                                                                                                                 Bovendien komen er tijdens een schilderbeurt vaak ook nog houtrotplekken bij, die bij de opname van het schilderwerk niet te zien waren.

Houtrotreparaties kunnen alleen goed opgelost worden door een vakman die daar een cursussen voor heeft gevolgd. Hij heeft ook het juiste gereedschap om het aangetaste hout te verwijderen en de kennis om de houtconstructie duurzaam te herstellen. Deze service is alleen voor klanten waar wij het buitenschilderwerk uitvoeren .

Wantrouw altijd een schilder die, uit de losse pols, zegt dat zijn prijs inclusief houtreparatie is, want deze reparaties zijn meestal de oorzaak dat u na enkele jaren het complete kozijn, raam of deur moet vervangen.

Omdat onze houtrotspecialisten het gereedschap in huis hebben kunnen ze ook een klemmende deur of raam op maat schaven een plank vervangen en kleine timmerwerken uitvoeren.

Ramen en deuren afhangen doen we niet, daar heeft u wel een timmerman voor nodig.

 

 

Sigma Coatings Sikkens Wijzonol