Over ons

Joosten glasservice plaatst alle soorten hoogrendements isolatie glas en voorzetramen in nieuwe en bestaande woningen, kantoren, scholen, fabrieken, boerderijen en monumentale gebouwen. 

Historie

Schildersbedrijf Joosten is in 1907 opgericht door grootvader Andries Joosten. Hij woonde destijds in Geffen en verhuisde in 1925 naar Prins Hendrikstraat 1a in Boxtel. Zijn zonen Karel en Martien namen het bedrijf na de oorlog over en bouwden het verder uit.

Karel trouwde met Bastianne (Jeanne) van den Bongaardt en zij kochten in 1953 het pand op de hoek van de Merheimstraat/v.Hornstraat en de Tongersestraat. Jeanne begon daarin een winkel in glas – behang – verf – en schoonmaakartikelen. In 1981 hun zonen Bas en Marcel zowel de winkel als het schildersbedrijf overgenomen.

Bas heeft de dagelijkse leiding over de winkel en heeft de winkel uitgebreid met horren (insektenwering).

Het glas- en schildersbedrijf (JOOSTEN BOXTEL) wordt geleidt door Marcel en de klantenkring bestaat uit particulieren, woningbouwverenigingen, bejaardenhuizen, verenigingen van eigenaren, winkels en de industrie. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert met vakkundig personeel zijn zeer uitgebreid. Zie de diverse rubrieken.

Advies voor elke situatie

In een bedrijf dat al bijna 110 jaar bestaat zit heel veel kennis, van vader op zoon. Wij kunnen u heel veel vertellen over oude technieken op glas- schildersgebied, Belangrijker is echter de kennis over de producten die tegenwoordig gefabriceerd en gebruikt worden. In ons team zit een specialist voor elk artikel dat we verkopen en die u een onderbouwd antwoord kan geven op uw vraag.

Bij Joosten kunt u terecht voor een eenvoudig kleuradvies, maar ook voor een compleet interieuradvies.

Wij maken een compleet plaatje voor uw huis of kantoor op het gebied van kleuren en materialen voor de wandafwerking, houtwerken, vloerbedekking, binnenzonwering, gordijnen en karpetten. Onze interieuradviseurs luisteren naar uw wensen en denken met u mee.