Glasservice Glasservice

Joosten Verf & Wand
Van Merheimstraat 1
5282 NE Boxtel

tel: 06-47660644

e-mail: info@joostenboxtel.nl

 

 

Glaszetter Best

Heeft u iets te uitbundig in uw tuin gespeeld met als gevolg een kapot ruit? Of heeft u misschien de indruk dat de tocht in huis? Het gevoel dat het raam niet optimaal is geplaatst? Schakel Joosten Boxtel binnen! Als glaszetter in de omgeving van Best kunnen wij u uitstekend van dienst zijn met onze glasservice . Ons glasreparatiebedrijf heeft vele jaren ervaring en plaatsing glas bij onder andere:

  • - Bijzonderheden;
  • - Woningbouwverenigingen;
  • - Winkels;
  • - De industrie.

Glasschadeherstel

Joosten Boxtel staat voor een snel herstel van uw glasschade op een professionele manier. Wij leveren en zorgen ervoor dat u zonder zorgen zit na het plaatsen van het glas. Heeft u de beschikking over een aparte woning? Een verbouwing van juist oude bouwstijl? Joosten Boxtel vindt een glasoplossing voor elk type kozijn, raam of deur. Wij veren van een complex probleem en oplossingen op maat!

Dé glasspecialist in de regio Best!

Het plaatsen van dubbel glas is specialistisch werk. Het is van belang dat u hiervoor een vakman inschakelt die weet wat hij doet en die u kan adviseren. Joosten Boxtel plaatsen al meer dan 110 jaar glas. Wij hebben een reputatie hoog te houden en daarom alleenen met het beste

Twijfelt u om de klus zelf te klaren? Wij raden aan om uitsluitend te laten uitvoeren door echte experts. Joosten Boxtel kent voor elk kozijn, raam van de deur een passende glasisolatieoplossing, gezamenlijke bouwstijl van leeftijd van de woning. Wij leveren maatwerk waar andere bedrijven afhaken!

Direct in contact

Wilt u weten wat Joosten Boxtel voor u kan plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om de situatie te bekijken. Joosten Boxtel: dé glaszetter in regio Best!