Glaszetter Esch

Ruit kapot? In regio Esch is Joosten Boxtel als glaszetter snel ter plaatse om de ruit te vervangen. Door onze ruime voorraad kunnen wij onder andere de volgende glassoorten snel plaatsen:

  • Ontspiegeld glas;
  • Gelaagd glas;
  • Blank enkel glas van 2 – 10 mm dikte.

Schadeherstel

Bij een lekkage aan dubbel glas is het vervangen van de ruit de enige oplossing. Hiervoor is Joosten Boxtel dé aangewezen specialist in regio Esch. Wij vervangen de ruit en sporen de oorzaak op. De lekkage wordt dan meteen verholpen. Daarnaast helpen wij u graag bij het plaatsen van bijzonder glas. Gedacht kan worden aan het plaatsen van glas met grotere afmetingen. Zelfs indien u een woning bezit met een moderne, strakke bouwstijl of juist een ouderwetse langgevel boerderij, kunnen wij zorgen voor passende ruiten!

De specialist in regio Esch!

Omdat glaszetten een specialistisch vak is, heeft u een bedrijf nodig met de nodige kennis en ervaring. Joosten Boxtel heeft als glaszetter dit te bieden. Met onze ruime ervaring in het plaatsen van glas kunnen wij met recht zeggen dat wij dé specialist in de omgeving van Esch zijn.

Verzekering

Indien u verzekerd bent, ontzorgd Joosten Boxtel u volledig. Wij nemen contact op met de verzekering en handelen alles zorgvuldig af. Ook bij de gevolgen van brand- en waterschade.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Of bent u op zoek naar een bijzondere ruit voor uw woning? Voor zowel glas- als schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu het werk geheel uit handen wilt geven of zelf aan de slag wilt gaan, bij Joosten Boxtel in regio Esch vindt u altijd het juiste materiaal en passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag direct een offerte aan! Dat kan telefonisch op 0411 – 672538 of 06 – 47660644 of door te mailen naar: info@joostenboxtel.nl.