Glaszetter Gemonde

Zoekt u een ervaren glaszetter in regio Gemonde? Dan is Joosten Boxtel uw aangewezen partner. Gevestigd in Boxtel bestaat onze glasservice al sinds 1907. Wij kunnen onszelf dan ook oprecht een specialist in glaswerken noemen. Ook bij complexe vraagstukken helpen onze glasspecialisten u graag!

Van glaszetten tot glasschadeherstel

Heeft u schade aan een ruit? Joosten Boxtel staat garant voor een professionele reparatie van glasschade in de omgeving van Gemonde. Van nieuwbouw tot monumentale panden, Joosten Boxtel biedt een glasservice op maat. Bovendien kunnen wij als glasreparatiebedrijf snel inspelen bij glasschade. Zo beschikken wij over een 24-uurs service om u direct te helpen.

Het zetten en repareren van glas is specialistisch werk. Joosten Boxtel heeft door de jaren heen ervaring opgebouwd in het zetten van:

  • Enkel glas;
  • Dubbelglas (HR, HR+ en HR++);
  • Figuurglas;
  • Gelaagd glas.

Schade aan dubbelglas

Lekkage komt vaak voor bij dubbelglas. Vervanging is dan de enige oplossing. Specialisten van Joosten Boxtel achterhalen de oorzaak van de lekkage en lossen het probleem op. Daarnaast zijn wij de aangewezen specialist voor het verbeteren van kit- en/of schilderwerk na vervanging van het glas.

Begeleiding bij verzekeringswer

Heeft u glas-, brand- of waterschade? Joosten Boxtel kan u het contact met de verzekeringsmaatschappij uit handen nemen en zodoende ontzorgen. Ook voor eventuele schade aan kozijnen of (binnen) muren kunt u bij ons terecht. Joosten Boxtel heeft alle specialisaties onder één dak!

Vraag een offerte aan!

U kunt contact met ons opnemen via 0411-672538 of 06-47660644. Natuurlijk kunt u ons ook direct een mail sturen: info@joostenboxtel.nl. Heeft u met spoed een glaszetter nodig? Vraag dan een offerte aan bij uw glaszetter in regio Gemonde!