Glaszetter Haaren

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in de omgeving van Haaren? Gevestigd in Boxtel zijn wij snel ter plaatse met onze glasservice. Joosten Boxtel heeft veel ervaring in het zetten van:

  • Enkel glas;
  • Dubbelglas (HR, HR+ en HR++);
  • Figuurglas;
  • Gelaagd glas.

Wij veren met onze specialisten op van complexe vraagstukken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op en vraag een offerte aan.

Wij plaatsen het glas op een professionele wijze

Wij kunnen het glas overal in huis plaatsen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan uw slaapkamer op de begane vloer, of in ruimtes op de 1e verdieping. Veelal worden wij als glaszetter ingeschakeld bij kapotte ramen. Desondanks kan het ook voorkomen dat uw glas juist niet kapot is. Het kan voorkomen dat het lijkt of er niks aan de hand is, terwijl uw ruimte wel koud en nat is. Wij gaan graag voor u op onderzoek uit en herstellen glasschade.

Vakkundige glasservice helpt vlot en snel

Joosten Boxtel helpt snel en lost eenvoudig glasschade op: ”een ruit kapot, Joosten help vlot!”. U kunt met onze glasservice rekenen op:

  • Turbosnel glasschadeherstel;
  • Binnen 15 minuten ter plaatse;
  • Ruime voorraad van diverse soorten glas.

Binnen onze organisatie hebben wij besloten om de werkzaamheden zeer regionaal uit te voeren. Zodoende kunnen wij snel schakelen en vlug ter plaatse zijn. Heeft u een vakkundige glaszetter in de regio van Haren nodig? Joosten Boxtel staat voor u paraat!

Neem contact op en vraag een offerte aan

Van particulieren tot woningbouwverenigingen, onze specialisten plaatsen het glas op een professionele wijze. Bovendien helpen wij u graag bij het contact met de verzekering. Zo worden alle zaken correct voor u afgehandeld. Joosten Boxtel: uw glaszetter in de omgeving van Haaren!