Glasservice Glasservice

Joosten Verf & Wand
Van Merheimstraat 1 
5282 NE Boxtel

tel: 06-47660644

e-mail: info@joostenboxtel.nl

 

 

Glaszetter Haaren

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in de omgeving van Haaren? Gevestigd in Boxtel zijn wij snel ter plaatse met onze glasservice. Joosten Boxtel heeft veel ervaring in het zetten van:

  • Enkel glas;
  • Dubbelglas (HR, HR+ en HR++);
  • Figuurglas;
  • Gelaagd glas.

Wij veren met onze specialisten op van complex. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons open en vraag een offerte aan.

Wij plaatsen het glas op een professionele wijze

Wij kunnen het glas overal in huis plaatsen. U kunt bijvoorbeeld denken aan uw slaapkamer op de begane grond, of in ruimtes op de 1e verdieping. Veelal worden wij als glaszetter bij kapotte ramen. kan het ook voorkomen dat uw glas juist niet kapot is. Het kan voorkomen dat het lijkt of er niks aan de hand is, uw ruimte wel koud en nat is. Wij gaan graag voor u op onderzoek uit en herstellen van glasschade.

Vakkundige glasservice helpt vlot en snel

Joosten Boxtel helpt snel en lost eenvoudig glasschade op: ''een ruit kapot, Joosten help vlot!''. U kunt met onze glasservice rekenen op:

  • Turbosnel glasschadeherstel;
  • Binnen 15 minuten ter plaatse;
  • Ruime voorraad van diverse soorten glas.

Binnen onze organisatie hebben wij besloten om de werkzaamheden regionaal uit te voeren. kunnen wij snel en snel ter plaatse zijn. Heeft u een publicatiee van Haren nodig? Joosten Boxtel staat voor u paraat!

Neem contact op en vraag een offerte aan

Van particulieren tot woningbouwverenigingen, onze specialisten plaatsen het glas op een professionele wijze. Bovendien helpen wij u graag bij het contact met de verzekering. Zo worden alle zaken correct voor u afgehandeld. Joosten Boxtel: uw glaszetter in de omgeving van Haaren!