Glaszetter Liempde

Bent u op zoek naar een professioneel glaszettersbedrijf? Schakel in regio Liempde Joosten Boxtel in als glaszetter. Wij plaatsen glas voor onder andere:

  • Particulieren;
  • Winkels;
  • Bedrijven.

Ook voor bijzondere glassoorten bent u bij Joosten Boxtel aan het juiste adres.

Schade uw ruit

Het herstellen en vervangen van glas is nauwkeurig werk. In de omgeving van Liempde bent u bij Joosten Boxtel verzekerd van specialisten die uw glas komen zetten. Heeft u een woning of een bedrijfspand met een bijzondere bouwstijl? Geen probleem voor Joosten Boxtel. Wij hebben voor elk type kozijn het passende glas. U kunt daarbij denken aan:

  • Geslepen glas;
  • Hardglazen deuren;
  • Geëmailleerd glas.

Snel ter plaatse bij spoed

Bij spoed zijn wij binnen 15 minuten ter plaatse, zodat wij u snel vooruit kunnen helpen. Door onze aanpak van regionaal werken, kunnen wij snel schakelen en uw probleem vlot en vakkundig oplossen. Bovendien nemen wij graag de verdere administratieve rompslomp met betrekking tot de afhandeling van de schade voor onze rekening.

Het plaatsen van dubbel glas

Als u een nieuwe woning aan het bouwen bent, wilt u natuurlijk een optimale isolatie. Dat kan in regio Liempde bij glaszetter Joosten Boxtel. Wij hebben diverse soorten glas die daarvoor geschikt zijn. Wilt u uw huidige woning ingrijpend verbouwen en dubbel glas laten plaatsen? Wij komen graag langs en adviseren u omtrent de mogelijkheden van dubbel glas!

Vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd naar wat Joosten Boxtel u te bieden heeft in regio Liempde? Neem dan contact op voor de mogelijkheden! Wij zijn bereikbaar op: 0411-672538 of 06-47660644. Onze specialisten helpen u graag met het verwezenlijken van uw wensen op glasgebied!