Glaszetter Oisterwijk

Zoekt u een ervaren glaszetter in de omgeving van Oisterwijk? Glas- en Schilderwerken Joosten Boxtel is úw expert in glasservice en staat voor het snel vervangen en/of repareren van glaswerken. Dient uw glas met spoed gemaakt te worden? In de regio van Oisterwijk staan wij als glaszetter snel voor u paraat en plaatsen wij de volgende soorten glas:

  • Enkel glas;
  • Dubbelglas;
  • Figuurglas;
  • Gelaagd glas.

Glasservice met alles onder één dak

Bij schade aan uw ruit is glasreparatie noodzakelijk. In korte tijd zorgt Glas- en Schilderwerken Joosten Boxtel ervoor dat de oude situatie hersteld wordt. Bovendien kunnen wij met alles onder één dak vakkundig schilderwerk leveren. Door onze jarenlange ervaring in glaswerken leveren wij maatwerk voor uw woning, ongeacht de bouwstijl of leeftijd. Glas- en Schilderwerken Joosten Boxtel levert kwaliteit maatwerk. Dat is hét visitekaartje wat wij telkens afgeven!

Als glasreparatiebedrijf kunt u bij ons terecht als particulier. Daarnaast hebben wij glas geplaatst voor:

  • Woningbouwverenigingen;
  • Winkels en bedrijven;
  • De industrie.

Wij handelen verzekeringswerk af

Bij glas-, brand- en waterschade dient verzekeringswerk afgehandeld te worden. Onze specialisten staan voor u klaar om u te begeleiden bij verzekeringswerk. Dit betekent dat wij bij eventuele schades alles correct afhandelen met uw verzekeringsmaatschappij. Volledige ontzorging: daar staan wij voor!

Joosten Boxtel helpt vlot als glaszetter!

Is uw ruit kapot en zoekt u daarom een professionele glaszetter in de regio Oisterwijk? Neem contact op met Glas- en Schilderwerken Joosten Boxtel. U kunt ons bereiken via 0411-672538 of info@joostenboxtel.nl. Wij komen graag bij u langs en zorgen ervoor dat schades in korte tijd hersteld worden!

Naast glaswerken kunt u uitstekend bij ons terecht voor verfraaiing van uw huis. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan verf, behang, raamdecoratie en gordijnen. Voor een kijkje omtrent schilderwerken nodigen wij u graag uit op http://joosten-boxtel.nl.