Glasservice Glasservice

Joosten Verf & Wand
Van Merheimstraat 1 
5282 NE Boxtel

tel: 06-47660644


e-mail: info@joostenboxtel.nl

 

 

Glaszetter Vught

Is uw ruit kapot? Heeft u misschien een ander ongemak aan uw raam? Als glaszetter in regio Vught kunt u uitstekend bij ons terecht voor glasservice . Joosten Boxtel is dé expert in glasreparatie en helpt vlot om uw ruit te vervangen of gerepareerd.

Joosten Boxtel Glasservice helpt vlot

Wanneer u moet zorgen voor glasreparatie, dient er snel en noodzakelijk te worden voorzien. Bij spoed staan ​​onze specialisten binnen 15 minuten voor uw deur! Hierbij maken wij geen onderscheid in het soort glas. Wij hebben door de jaren heen plaatselijke ervaring in het plaatsen van:

  • - Enkel glas;
  • - Dubbelglas;
  • - Figuurglas
  • - Gelaagd glas.

Glas + schilderwerk

Joosten Boxtel zorgt ervoor dat de oude situatie wordt hersteld en dat de nieuwe situatie zelfs beter is! U zult geen gebreken meer zien, wij leveren kwaliteit en daar staan ​​wij voor. Indien gewenst leveren wij een schilderbeurt zodat de buitenzijde er weer als vanouds uitziet.

Twijfelt u om de klus zelf te klaren? Wij raden aan om uitsluitend te laten uitvoeren door echte experts. Joosten Boxtel kent voor elk kozijn, raam van de deur een passende glasisolatieoplossing, gezamenlijke bouwstijl van leeftijd van de woning. Wij leveren maatwerk waar andere bedrijven afhaken!

Verzekering

Joosten Boxtel begeleidt u bij verzekeringswerk. Niet alleen bij glasschade, maar ook bij eventuele brand- of waterschade. Indien u verzekerd bent, neem wij contact op met de verzekeringsmaatschappij en handelen alles correct af. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat het schade snel hersteld wordt.

Glas + schilderwerk

Neem contact op met Joosten Boxtel via 0411-672538 of 0647660644 . Onze adviseurs helpen u graag met het van uw vragen. Natuurlijk kunt u ook een mail naar ons toesturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag terugkomen. Joosten Boxtel: dé glaszetter voor uw glasservice in regio Vught!