Glaszetter Vught

Is uw ruit kapot? Of heeft u wellicht een ander ongemak aan uw raam? Als glaszetter in regio Vught kunt u uitstekend bij ons terecht voor glasservice. Joosten Boxtel is dé expert in glasreparatie en helpt vlot om uw ruit te vervangen of repareren.

Joosten Boxtel Glasservice helpt vlot

Wanneer u schade heeft aan uw ruit en daarvoor glasreparatie noodzakelijk is, dient er snel en adequaat opgetreden te worden. Bij spoed staan onze specialisten binnen 15 minuten voor uw deur! Hierbij maken wij geen onderscheid in het soort glas. Wij hebben door de jaren heen ervaring opgebouwd in het plaatsen van:

  • Enkel glas;
  • Dubbelglas;
  • Figuurglas
  • Gelaagd glas.

Glas + schilderwerk

Joosten Boxtel zorgt ervoor dat de oude situatie hersteld wordt en dat de nieuwe situatie zelfs beter is! U zult geen gebreken meer zien, wij leveren kwaliteit en daar staan wij voor. Indien gewenst leveren wij een schilderbeurt zodat de buitenzijde er weer als vanouds uitziet.

Twijfelt u om de klus zelf te klaren? Wij raden aan om dit uitsluitend te laten uitvoeren door echte experts. Joosten Boxtel kent voor elk kozijn, raam of deur een passende glas-isolatieoplossing, ongeacht de bouwstijl of leeftijd van de woning. Wij leveren maatwerk waar andere bedrijven afhaken!

Verzekering

Joosten Boxtel begeleidt u bij verzekeringswerk. Niet alleen bij glasschade, maar ook bij eventuele brand- of waterschade. Indien u verzekerd bent, nemen wij contact op met de verzekeringsmaatschappij en handelen alles correct af. Wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat de schade snel hersteld wordt.

Neem contact op met Joosten Boxtel via 0411-672538 of 0647660644. Onze adviseurs helpen u graag met het verwezenlijken van uw vragen. Uiteraard kunt u ook een mail naar ons toesturen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw vraag terugkomen. Joosten Boxtel: dé glaszetter voor uw glasservice in regio Vught!