Glaszetter Sint Michielsgestel

Heeft u glasschade opgelopen bij u thuis? Joosten Boxtel staat als glaszetter voor u klaar in Sint Michielsgestel en omgeving. Wij leveren een professionele glasservice waarbij wij veel ervaring hebben in het plaatsen van:

  • Enkel glas;
  • Dubbelglas;
  • Figuurglas;
  • Gelaagd glas.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al veel klanten weten te helpen met glasschade. U kunt ons inschakelen als particulier, woningbouwvereniging, winkel of bedrijf.

Schadeherstel bij glasreparatie

Glasschade dient op een professionele manier te worden hersteld. Als erkende glaszetter in de regio van Sint Michielsgestel herstellen wij uw gebreken op een snelle en vlotte manier. Wij veren op van complexe vraagstukken. Wordt er om schilderwerk gevraagd? U kunt Joosten Boxtel inschakelen voor alle werkzaamheden op het gebied van glas- en schilderwerk.

Glasservice Joosten Boxtel helpt snel

Als glaszetter staan wij voor een snelle en goede service. Wij zeggen dan ook graag: ”een ruit kapot, Joosten helpt vlot!”. U kunt daarom bij ons rekenen op het volgende:

  • Turbosnel glasschadeherstel;
  • Bij spoed zijn wij binnen 15 minuten bij u;
  • Ruime voorraad glas.

Bovendien ontlasten wij u graag door het contact waar te nemen met verzekeringsmaatschappijen. Zonder een vinger uit te steken, wordt alles voor u correct afgehandeld. Service met extra aandacht voor u als klant!

Offerte voor uw glaszetter regio Sint Michielsgestel

Heeft u met spoed een glaszetter nodig voor glasschade in Sint Michielsgestel of omgeving? Neem contact op met Joosten Boxtel. Wij komen graag bij u langs om de schade op te meten voor een passende offerte. Gaat u akkoord? Wij gaan vervolgens graag aan de slag om uw glasschade te repareren. Joosten Boxtel: voor glasservice in de breedste zin van het woord!